Banner 980x90

Valkas ģimnāzijā informācijas diena topošajiem ģimnāzistiem

Lai jaunu skolēnu ienākšana Valkas ģimnāzijā rudenī būtu pazīstama un vienkāršāka, Valkas ģimnāzija jau pavasarī aicina uz informācijas dienu topošos ģimnāzistus, pilsētas informācijas portālam Valka24.lv pavēstīja Valkas ģimnāzijas direktores vietniece Gunita Gindra.

Šogad atvērto durvju diena notiks 8.maijā plkst.17.30, kad būs iespēja ne vien savām acīm redzēt skolu, mācību kabinetus, bet arī uzzināt informāciju par mācību programmām un ārpusstundu aktivitātēm, jo  ikdienas darbs skolā ir ne tikai mācības, bet arī ārpusstundu aktivitātes.

Gindra informē, ka dokumenti iestājai Valkas ģimnāzijas 7.klasē (2013./14.m.g.) tiek pieņemti no šī gada 31.maija, iesniedzot skolēna 6.klases liecību un vecāku iesniegumu (veidlapa pie skolas sekretāres).

Topošo proģimnāzistu vecāku sapulce notiks 5.jūnijā plkst.17.30. Dokumenti iestājai Valkas ģimnāzijas 10.klasē (2013./14.m.g.) tiek pieņemti no šī gada 17.jūnija, iesniedzot apliecību par pamatizglītību un sekmju izrakstu, medicīnas karti, fotogrāfiju (3×4 cm) skolēna apliecībai un iesniegumu (veidlapa pie skolas sekretāres), līdzi ņemot pasi. Uzņemšana 10.klasē tiek organizēta kā pārrunas ar skolēnu un viņa vecākiem (pieteikties iepriekš pie skolas sekretāres pa talr.647 07271).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)