Banner 980x90

Valkas dome par 12 000 eiro iegādājusies nekustamo īpašumu Tālavas ielā 12

Valka24.lv
Valka24.lv
Valkas novada dome nolēmusi izmantot pirmpirkuma tiesības un par 12 000 eiro iegādāties nekustamo īpašumu Tālavas ielā 12, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Smane.

Valkas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijā 2013.-2037.gadam minēts ilgtermiņa prioritārais mērķis, kas paredz veicināt novada ekonomisko augšupeju, atbalstot novada uzņēmumus un piesaistot jaunus uzņēmējdarbības veidus.

Minētajā objektā pastāvot visi priekšnosacījumi, lai veicinātu daudzveidīgu uzņēmējdarbību, attīstītu videi draudzīgu, uz zināšanām un jaunajām tehnoloģijām balstītu ražošanu un dažādus pakalpojumus, kā arī infrastruktūru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)