Banner 980x90

Valkā uz koncertciklu "Melodiskais ceļojums" aicināti Brāļi Ziemeļi

Valmiera, 13.janv., LETA. 23.janvārī plkst.18 notiks kārtējā koncertcikla "Melodiskais ceļojums" tikšanās Valkas TV studijā, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markoviča.

Šoreiz uz pasākumu aicināti Brāļi Ziemeļi, kuri savu popularitātes kulmināciju piedzīvoja 1987.gadā, triumfējot "Mikrofona Aptaujā" ar dziesmu "Uzsniga sniedziņš balts".

2009.gadā brāļi, paliekot uzticīgi savam uzvārdam, turpināja muzicēt un bija ierakstījuši jaunu dziesmu "Brienot tumsu". Jaunās dziesmas mūzikas autors Āris Ziemelis, bet par dziesmas pamatu ņemts Alfrēda Krūkļa dzejolis.

Āris patlaban ir pedagogs bērnu un jauniešu centrā "Bolderāja", kur vada ģitārspēles studiju, un Imantā strādā bērnu namā kā vokālais pedagogs. Savukārt Saulceris strādā Rīgas Tehniskajā universitātē kā elektroenerģētiķis, un viņi joprojām duetā uzstājas dažādos sarīkojumos.

Ieejas maksa pasākumā būs 3 eiro. Biļetes var iegādāties Valkas kultūras nama kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)