Banner 980x90

Valkā un Valgā protestē pret plāniem slēgt Valgas slimnīcas dzemdību nodaļu

Valmiera, 22.marts, LETA. 24.martā plkst.10 Valgā notiks publiska akcija pret Valgas slimnīcas dzemdību nodaļas slēgšanu, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāve Zane Brūvere-Kvēpa.

Valkā ir uzsākta parakstu vākšana par Valgas slimnīcas dzemdību nodaļas saglabāšanu. Parakstīties var Valkas novada domē, Beverīnas ielā 3 un rotaļu un attīstības centrā "Mana kabatiņa", Semināra ielā 27, kā arī Valgā - iepirkšanās centra "Siilikeskus", veikalā "Glitter Kingipood", "Alko1000 Market" kasē, "Fresh Buffe" un "Tiinas" Jaunrades namā.

"Pa Valgas pilsētas ielām staigā arī jaunās māmiņas ar bērniem ratiņos, piedāvājot iespēju parakstīties", stāsta Latvijas - Igaunijas institūta direktore Mārīte Uibo.

Parakstu vākšanas akcija ilgst līdz 26.martam. Vajadzīgs būs personas kods, vērā tiks ņemti arī Latvijas Republikas personas kodi.

Petīciju vidē internetā "https://www.petitsioon.com/…/valga_sunnitusosakon…/start/690".

Šobrīd ir savākti jau vairāk nekā 750 paraksti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)