Banner 980x90

Valkā turpinās skatīt lietu par pustonnas melleņu zādzību

Jelgava, 17.maijs, LETA. Valkas rajona tiesa šodien plkst.10 turpinās skatīt krimināllietu par vairāk nekā 628 kilogramu melleņu zādzību, aģentūru LETA iepriekš informēja tiesas priekšsēdētāja palīdze Nataļja Oskina.

Lietas izskatīšana iepriekš pārcelta, jo viens no uzaicinātajiem lieciniekiem atkal nebija ieradies.

Kā ziņots, 2015.gada augustā apsūdzētās personas divas reizes ieradās vietās, kur glabājās kādam uzņēmumam piederošas kastes ar iepirktām ogām un sēnēm. Abas personas nozaga 628 kilogramus melleņu un 1,5 kilogramus gaileņu, tādējādi cietušajam uzņēmumam nodarot mantisko kaitējumu 1072 eiro apmērā, liecina apsūdzība.

Viena no apsūdzētajām personām 2015.gada jūlijā izdarīja zādzību arī no kādas dzīvojamās mājas pagraba telpas nodalījuma, nozogot 61 kilogramu melleņu. Cietušajai personai tika nodarīts mantiskais zaudējums 113 eiro apmērā. Nozagtās mellenes pārdotas tālāk citās ogu iepirkšanas vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)