Banner 980x90

Valkā būs mobilais mamogrāfs 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sievietes tiek aicinātas veikt krūšu izmeklējumus tuvāk savai dzīvesvietai - Veselības Centrs 4 mobilajā mamogrāfā, kas ieradīsies ceturtdien, 4.februārī, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā

Mobilais mamogrāfs piebrauks pie Valkas ģimnāzijas,Raiņa ielā 28 A. Uz mamogrāfa pārbaudi izbrauc tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Sievietēm, kuras ir saņēmušas uzaicinājuma vēstuli no Nacionālā veselības dienesta Valsts skrīninga programmas ietvaros izmeklējums ir bez maksas (uzaicinājuma vēstule ir derīga 2 gadus kopš iesūtīšanas datuma). 

Ar ģimenes ārsta vai ārstējoša ārsta norīkojumu, kuram nav līgumattiecību ar Nacionālo veselības dienestu - par maksu. 

Pieraksts notiek pa telefoniem 67 14 28 40 un 27 86 66 55 (lūgums sagatavot personas kodu un telefona numuru).

Sīkāka informācija "www.mamografija.lv" vai uz e-pastu info@mamografija.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)