Banner 980x90

Valkā atklās bērnu radošo zīmējumu izstādi "Latvijai būt zaļai!"

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads
Otrdien, 8.martā, plkst.15.00, Valkas novada Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā notiks SIA "ZAAO" konkursa "ZAAO pastkarte" darbu izstādes atklāšana un informatīvs pasākums, kas rīkots Lielās Talkas pašvaldību konkursa "Latvijai būt zaļai!" ietvaros, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Izstādē būs apskatāmi dažādu vecumu bērnu radošie zīmējumi, kuros attēlota daba un tās aizsardzības veidi dažādos gadalaikos. Darbu autori ir septiņdesmit piecu ZAAO darbības reģiona izglītības iestāžu audzēkņi. Izstādei darbus zīmējuši arī skolēni no Valkas novada izglītības iestādēm – Valkas, Ērģemes un Kārķu pamatskolām.

Pasākuma informatīvajā daļā piedalīsies ZAAO Vides izglītības projektu vadītāja Arita Smalkā-Boriseviča, Valkas pamatskolas EKO padomes koordinatore Anda Kušķe un padomes dalībnieki, kā arī Valkas pamatskolas Skolēnu pašpārvalde.

Konkursa "Latvijai būt zaļai!" aktivitātes Valkas novadā turpināsies Valkas pamatskolā, kurā 10. un 11.martā norisināsies vingrošanas festivāls "Esi aktīvs: kusties, dejo, sporto!" Festivāls aicina skolēnus un skolotājus pievērsties aktīvam un veselīgam dzīvesveidam.

Lielās talkas ideja ir balstīta uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu.

Projekta mērķis ir līdz 2018.gadam, Latvijas 100.dzimšanas dienai, padarīt mūsu valsti par tīrāko un sakoptāko vietu pasaules kartē - dot iespēju dabai atveseļoties, attīrot to no atkritumiem, kā arī mudināt iedzīvotājus pašiem labiekārtot un rūpēties par vidi sev apkārt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)