Banner 980x90

Valkā atklāj bērnu radošo zīmējumu izstādi "Latvijai būt zaļai!"

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv

Lielās Talkas pašvaldību konkursa “Latvijai būt zaļai!” ietvaros otrdien, 8.martā Valkas novada Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā atklāja SIA ZAAO konkursa “ZAAO pastkarte” darbu izstādi, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Tajā apskatāmi dažādu vecumu bērnu radošie zīmējumi, kuros attēlota daba un tās aizsardzības veidi dažādos gadalaikos.

Konkursa uzvarētājs pirmskolas izglītības iestāžu grupā ir Valkas novada Ērģemes pamatskolas audzēknis Ernests Kārlis Nonbergs. Izstādē aplūkojami arī skolēnu darbi no Valkas, Ērģemes un Kārķu pamatskolām.

Pasākumā piedalījās ZAAO Vides izglītības projektu vadītāja Arita Smalkā-Boriseviča, Valkas pamatskolas EKO padomes koordinatore Anda Kušķe un padomes dalībnieki, kā arī Valkas pamatskolas Skolēnu pašpārvalde.

Atklāšanas noslēgumā aktīvu priekšnesumu klātesošajiem sniedza Valkas pamatskolas audzēkņi.

Lielās talkas ideja ir balstīta uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu.

Projekta mērķis ir līdz 2018.gadam, Latvijas 100.dzimšanas dienai, padarīt mūsu valsti par tīrāko un sakoptāko vietu pasaules kartē - dot iespēju dabai atveseļoties, attīrot to no atkritumiem, kā arī mudināt iedzīvotājus pašiem labiekārtot un rūpēties par vidi sev apkārt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)