Banner 980x90

Valkā apskatāma izstāde "Pulcējaties zem latviešu karogiem"

Valmiera, 11.janv., LETA. Līdz 31.janvārim Valkas novadpētniecības muzejā būs apskatāma Jāņa Bahmaņa veidota izstāde "Pulcējaties zem latviešu karogiem!", aģentūru LETA informēja Valkas novadpētniecības muzeja pārstāve Ligita Drubiņa.

Zemessardzes 27.kājnieku bataljona Veterānu apvienības priekšnieka Bahmaņa un viņa domubiedru veidotā izstāde vēsta par latviešu nacionālā karoga tapšanu.

Izstāde ir vizualizācija par pedagoga un publicista Jāņa Eduarda Lapiņa ieguldījumu karoga tapšanā, atkāpjoties arī tūkstoš gadu senā pagātnē un pētot sarkanbaltsarkanā un saules kodu tautas dziesmās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)