Banner 980x90

Vakar Vidzemē satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki

Rīga, 26.jūn., LETA. Vakar Vidzemē ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Vakar plkst.19.18 Valkas novada Vijciema pagastā autoceļa Smiltene-Valka 20.kilometrā kāda sieviete, vadot automašīnu "VW Golf", nepārliecinājās par drošu kustību un izbrauca no mazāksvarīga ceļa uz galvenā ceļa, kur notika sadursme ar automašīnu "Toyota". Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs personas, kuras tika nogādātas medicīnas iestādē.

Savukārt naktī Gulbenē, Rēzeknes ielā, sieviete, vadot velosipēdu, krita un guva miesas bojājumus. Cietusī nogādāta medicīnas iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)