Banner 980x90

Uzņēmējdarbības attīstībai Valkā izstrādās investīciju piesaistes materiālus

Vidzemes plānošanas reģions izsludinājis iepirkumu Valmieras pilsētas, Madonas, Gulbenes, Cēsu un Valkas novadu pašvaldību investīciju piesaistes materiālu izstrādei, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicētā informācija. 

Kā pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciālists Gatis Tauriņš, izstrādātie materiāli ir paredzēti, lai paplašinātu pašvaldību iespējas un instrumentus uzņēmējdarbības veicināšanā un privāto investīciju piesaistīšanā - ar šiem materiāliem būs iespēja uzrunāt un prezentēt investoriem konkrētus objektus pašvaldībā.

Investīciju piesaistes materiālu izstrāde Madonai, Gulbenei, Cēsīm, Valkai un Valmieras pilsētai tiek īstenota Norvēģijas finanšu instrumenta programmas "Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm", projekta "Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde" 2.3. apakšaktivitātes ietvaros.

Atbilstoši projekta nosacījumiem, šīs aktivitātes īstenošanai izvēlēti nacionālas un reģionālas nozīmes attīstības centri.

Tāpat Tauriņš norāda, ka Vidzemes plānošanas reģionā investīciju piesaistes materiāli tiek izstrādāti vēl arī Smiltenes un Alūksnes pašvaldībām.

Materiālu izstrādi plānots pabeigt 2016. gada februārī, kad arī pašvaldības varēs tos sākt izmantot sava mērķa sasniegšanai – investīciju piesaistē materiālos iekļauto objektu attīstīšanai.

Vidzemes plānošanas reģiona izsludinātā konkursa piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 17.novembris. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)