Banner 980x90

Tuvākās dienas būs pārsvarā saulainas un arvien siltākas

Rīga, 7.aug., LETA. Šīs nedēļas pirmajā pusē laikapstākļus Latvijā noteiks anticiklons, tādēļ gaidāmas sausas un pārsvarā saulainas dienas, gaisa temperatūra katru nākamo dienu pakāpsies augstāk, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Tuvākās naktis būs dzestras, un maksimālā gaisa temperatūra otrdien vēl nepārsniegs +20..+24 grādus. Darba nedēļas vidū un izskaņā, termometra stabiņam vietām sasniedzot +27 grādu atzīmi, gaidāms pat karsts laiks.

Sākot ar piektdienu, no dienvidiem Latviju sāks šķērsot nokrišņu zonas, kas dažviet nesīs pērkona lietusgāzes. Pērkona negaisa laikā iespējama arī krusa un lielas vēja brāzmas. Dienvidaustrumu vēju nomainīs rietumu vējš, kas galvenokārt piekrastē būs brāzmains. Debesis biežāk aizklās mākoņi, tomēr gaisa temperatūra joprojām būs augsta.

Pēc šī brīža prognozēm spriežot, piektdien un sestdien vietām valsts dienvidu daļā gaisa temperatūra var pietuvoties +30 grādu robežai. Savukārt svētdien gaisa temperatūra, iespējams, vairs nepārsniegs +18..+23 grādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)