Banner 980x90

Šonedēļ Valkā iepazīstinās ar darba iespējām Latvijā un Igaunijā

Rīga, 17.sept., LETA. Ceturtdien, 20.septembrī, Valkas kultūras namā notiks "Livonijas darba tirgus Valka - Valga 2018", kurā darbiniekus meklēs gan Latvijas, gan Igaunijas darba devēji, aģentūru LETA informēja Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) pārstāvji.

Latvijas uzņēmumi piedāvās darbu aprūpētājiem, autoatslēdzniekiem, autobusa vadītājiem, elektronisko iekārtu komplektētājiem, kasieriem, metālapstrādes strādniekiem, metinātājiem, montāžas speciālistiem, pakošanas palīgstrādniekiem, pavāriem, pārdevējiem, pārdošanas konsultantiem, piegriezējiem, virtuves darbiniekiem un citu profesiju pārstāvjiem, savukārt Igaunijas darba devēji meklēs montētājus, noliktavas darbiniekus, operatorus, starpslīpētājus, šoferus un citus darbiniekus.

Darba tirgū būs pārstāvēti tādi uzņēmumi kā SIA "Akords-3", AS "Atria Eesti", AS "Anstla Inno", SIA "EASTCON AG LV", SIA "efn NORD", SIA "Elēģija Vīle", AS "Enics Eesti", SIA "Finesta Latvia", SIA "Hansavest Latvija", SIA "Lenok", SIA "Ligumss", SIA "Merkurita LV", SIA "Valdro Agro", SIA "Pedelīte", SIA "Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca", SIA "DGR Solution", SIA "VTU Valmiera", Valsts sociālās aprūpes centrs "Vidzeme" un citi.

"Livonijas darba tirgū Valka - Valga 2018" darbosies NVA stends, tā apmeklētāji varēs saņemt speciālistu konsultācijas par NVA pakalpojumiem, bet karjeras konsultants palīdzēs uzrakstīt CV un motivācijas vēstuli, sagatavoties darba intervijai, kā arī noteikt profesionālo piemērotību.

NVA stendā darba meklētājiem tiks piedāvāta arī informācija par aktuālajām vakancēm, kuras darba devēji ir reģistrējuši NVA datu bāzē. Patlaban NVA Valkas filiāles uzskaitē ir 63 aktuālās brīvās darba vietas, darba devējiem nepieciešami kokzāģētavas operatori, kūdras ieguves palīgstrādnieki, lentzāģa operatori, palīgstrādnieki, veikala kasieri, konditora palīgi un citi speciālisti.

Darba tirgū Valkā būs satiekami arī Valsts darba inspekcijas un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras speciālisti, kas interesentus konsultēs darba tiesisko attiecību un sociālās aizsardzības jautājumos.

Darba tirgus notiks no plkst.11 līdz 14. Plkst.12.30 Valkas Kultūras nama ppirmā stāva zālē notiks finanšu ekspertes un NVA informatīvās kampaņas "Bezdarbs nav bezdarbība" vēstneses Ilzes Kristīnes Jurkānes motivējošā meistarklase darba meklētājiem. Pasākumā būs arī SIA "Hansavest Latvija" uzņēmuma prezentācija, Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda seminārs par darba iespējām Igaunijā un citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)