Banner 980x90

SIA SkiBox - kalnu slēpes, slēpošanas jakas/apģērbs, sporta veikals

Kalnu slēpes slalomam un nobraucieniem sievietēm, vīriešiem un bērniem. SkiBox sporta preču veikals piedāvā kalnu slēpes, kas piemērotas kalnu slēpošanai.

Kalnu slēpes 

Kalnu slēpes slalomam un nobraucieniem sievietēm, vīriešiem un bērniem. SkiBox sporta preču veikals piedāvā kalnu slēpes, kas piemērotas kalnu slēpošanai.
 
Uzņēmuma piedāvājuma klāstā pieejamas Nordica un Stockli ražotāju kalnu slēpes, kas garantē teicamu kvalitāti un lieliskus braucienus no kalna. Augstas kvalitātes kalnu slēpes būs piemērotas ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem – plašajā izvēles klāstā iespējams atrast un pielāgot slēpes ikvienam.
 
SkiBox sporta preču veikala piedāvājumā pieejamas kalnu slēpes, kas piemērotas dažādiem slēpošanas stiliem un sagatavotības līmeņiem. 

Slēpošanas jakas/apģērbs 

Slēpošanas jakas/apģērbs SkiBox sporta preču veikalā pieejams no kvalitatīviem zīmoliem – Spyder, Toni Sailer un Kjus. Slēpošanas jakas/apģērbs ir funkcionāls – tas ļoti labi aiztur mitrumu un vēju.

Apģērbs radīts tā, lai tas elpotu – aizrautīgi slēpojot, slēpošanas jakas/apģērbs pasargās no sasvīšanas. Dodoties slēpot, ir jāņem vērā, ka apģērbs jāvelk slāņos – pirmo ieteicams vilkt termoveļu un pa virsu vilkt slēpošanas jaku/apģērbu.

Tas palīdzēs saglabāt optimālu temperatūru slēpojot un neļaus ķermenim ātri atdzist. SkiBox sporta preču veikalā pieejamas slēpošanas jakas/apģērbs sievietēm, vīriešiem un bērniem dažādās krāsās un izmēros. 

Sporta veikals

Sporta veikals SkiBox kalpo kā lieliska tirdzniecības vieta, kurā iespējams iegādāties visu nepieciešamo sporta inventāru, sākot ar sporta apģērbiem un zābakiem, līdz pat dažāda zīmola kalnu slēpēm, skrituļslidām un golfa piederumiem.
 
SkiBox sporta veikals piemērots ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem – veikalā ikviens atradīs nepieciešamo kalnu slēpošanas inventāru. Sporta veikals SkiBox zinošie pārdevēji palīdzēs ieteikt un izvēlēties piemērotāko sporta inventāru, ņemot vērā klienta vēlmes un vajadzības.
 
SkiBox ir daudzfunkcionāls sporta veikals – tajā pieejami dažādi citi preču piedāvājumi, kā:
 
SkiBox sporta veikals piedāvā dažādu slavenu zīmolu sporta inventāru, apģērbu un aksesuārus, kam piemīt izcila kvalitāte un ilgs kalpošanas mūžs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)