Banner 980x90

SIA "Karo Wood" - kokapstrādes iekārtas, CAMBIO, VALAN KONE

Kokapstrādes iekārtas – apaļkoku mizošanas, škeldošanas, šķirošanas līnijas. Uzņēmums SIA "Karo Wood" nodarbojas ar kokapstrādes iekārtu tirdzniecību, renovāciju un jaunu iekārtu ražošanu.

Kokapstrādes iekārtas

Kokapstrādes iekārtas – apaļkoku mizošanas, škeldošanas, šķirošanas līnijas. Uzņēmums SIA "Karo Wood" nodarbojas ar kokapstrādes iekārtu tirdzniecību, renovāciju un jaunu iekārtu ražošanu.

Kokapstrādes iekārtas nepieciešams uzstādīt profesionāļiem – SIA "Karo Wood " piedāvā iekārtu projektēšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu, kā arī nolietotu iekārtu demontāžu. Uzņēmums savas darbības laikā ir izveidojis labu speciālistu komandu, kas spēj piedāvāt labāko risinājumu katram klientam, projektējot, izgatavojot, montējot kokapstrādes iekārtas.

SIA "Karo Wood" piedāvā renovēt, remontēt apaļkoku mizotājus, modernizēt vecās paaudzes mizotājus, dodot kokapstrādes iekārtām jaunu mūžu, uzstādot jaunākas paaudzes rotorus un aprīkojot ar mūsdienu tehnoloģijām.

Uzņēmums specializējas apaļkoku mizošanas līniju, mizošanas – šķeldošanas līniju, mizošanas garināšanas un šķirošanas līniju projektēšanā. 

Lasiet vairāk: http://www.karowood.lv/

CAMBIO

CAMBIO ir apaļkoku mizotājs, ko renovē, modernizē un izplata uzņēmums SIA "Karo Wood". Apaļkoku mizotāja CAMBIO darbošanās process ir strukturēts. Sākotnēji mizošanas iekārtā no baļķiem/malkas tiek atdalīta miza.

Procesā tiek izmantots trumuļa tipa mizotājs ar rotējošām mizošanas instrumentu vārpstām. Šajā iekārtā baļķi/malka ,saskaroties ar rotējošiem asmeņiem, kā arī sitoties viens pret otru un rotējot, tiek atdalīti no mizas.

Mizas atdalīšanas pakāpe tiek regulēta ar rotoru griešanās ātruma maiņu un iekārtas izejas aizvara stāvokļa maiņu. Atdalītā miza pa  spraugām starp vārpstām nonāk uz mizas konveijera, kas savāc mizu un novada to vienkopus sāņus no līnijas zonas. Nepieciešamā mizotāja jauda-25,1t/h pie divu maiņu darba (16h/diennaktī).

CAMBIO apaļkoku mizotāja kvalitāti ir apstiprinājuši vairāki kokapstrādes uzņēmumi. SIA "Karo Wood" ne tikai izplata CAMBIO zīmola iekārtas, bet arī piedāvā to renovāciju un modernizāciju, lai iegādātā iekārta kalpotu ilgam laikam. 

Lasiet vairāk: http://www.karowood.lv/pakalpojumi

VALAN KONE

VALAN KONE ražo dažādas kokapstrādes iekārtas, kuras izplata, renovē un modernizē uzņēmums SIA "Karo Wood". Uzņēmums piedāvā renovēt, renovēt apaļkoku mizotājus, kā arī modernizēt vecākas paaudzes mizotājus, dodot iekārtām jaunu mūžu.

Remonta un modernizācijas laikā iekārtām tiek uzstādīti jaunākās paaudzes rotori un aprīkotas ar mūsdienu tehnoloģijām. Pieejamas dažādas VALAN KONE apaļkoku mizošanas iekārtas, kas pielāgosies katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

VALAN KONE iekārtas ir iecienījuši vairāki kokapstrādes uzņēmumi, kas vēlas iegūt kvalitatīvu darba rezultātu. SIA "Karo Wood" nodarbojas ar kokapstrādes iekārtu tirdzniecību, renovāciju un jaunu iekārtu ražošanu – uzņēmumā pieejamas VALAN KONE apaļkoku mizotāju iekārtas. 

Uzņēmuma speciālistu komanda piedāvās labāko risinājumu katram klientam. 

Lasiet vairāk: http://www.karowood.lv/pakalpojumi 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)