Banner 980x90

Sākusies biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2016"

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 20.oktobrī, un piektdienai, 21.oktobrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2016".

Izstādē interesenti var iepazīties ar jaunākajiem digitālajiem risinājumiem, saņemt profesionāļu konsultācijas, izvēlēties piemērotākos produktus un pakalpojumus savam biznesam, izmēģināt dažādas viedierīces un smelties idejas turpmākai biznesa attīstībai.

Izstādē savus izgudrojumus demonstrē arī Latvijas uzņēmumi, inženieri un entuziasti.

Šogad izstādē pirmo reizi notiek "Horizon 2020" Latvijas kontaktbirža, ko rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Tāpat šogad izstādē darbojas mazo un vidējo uzņēmumu konsultāciju punkts, lai dažādu nozaru Latvijas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, lieki nekavējot laiku, palīdzētu vienuviet un īsā laikā saņemt vairāku izstādes dalībnieku sagatavotus ieteikumus.

Izstādes laikā norisināsies arī trešā Biznesa inovāciju konference.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)