Banner 980x90

"Ģimenes zobārstniecība" Valkā aicina uz zobu veselības dienu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pirmdien, 30.maijā "Ģimenes zobārstniecība" aicina ikvienu interesentu uz Zobu veselības dienu Valkā., pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē pasākuma organizatori.

Zobu veselības dienas ietvaros ikvienam būs iespēja saņemt zobu higiēnista konsultāciju vesela un skaista smaida iegūšanai un piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, kā arī izmantot iespēju saņemt zobārstniecības pakalpojumus ar īpašām atlaidēm.

SIA "Ģimenes zobārstniecība" valdes priekšsēdētāja Terēze Bērzupe norāda: "Attīstot un pilnveidojot "Ģimenes zobārstniecības" tīklu, mēs vēlamies izveidot ikvienam ģimenes loceklim draudzīgu zobārstniecību tuvāk mājām, tuvāk dzīvesvietai. Tāpēc esam ieviesuši zobu veselības dienas, kuru laikā piedāvāsim zobu higiēnista konsultācijas un īpašās atlaides zobu higiēnas pakalpojumiem, kā arī interaktīvas aktivitātes, lai ikviens interesents varētu iepazīties ar iespējām skaista un veselīga smaida iegūšanai. Jau 30.maijā aicinām Valkas novada iedzīvotājus uz Zobu veselības dienu "Ģimenes zobārstniecībā" Valkā."

30.maijā "Ģimenes zobārstniecība" – Mutes veselības centrā Tālavas ielā 7-30, Valkā no plkst.14.00 līdz plkst.17.00 norisināsies Zobu veselības diena. Tās ietvaros būs iespēja saņemt speciālista konsultāciju un īpašas atlaides mutes kopšanas līdzekļiem līdz 20%, kā arī piedalīties loterijā un iegūt atlaidi zobu higiēnai 20% apmērā. Zobu veselības dienā īpaša akcijas cena zobu rotām – tikai 7eiro. Bērniem zīmēšanas konkurss par zobu veselību.

Bērzupe norāda, ka "Ģimenes zobārstniecības" tīkls nodrošina augstas kvalitātes pakalpojumus bērniem un viņu vecākiem, kā arī iespēju Valkas iedzīvotājiem pieeju mūsu sniegtajiem pakalpojumiem zobārstniecības tīkla ietvaros arī Cēsīs, Valmierā vai Rīgā, kur pieņemam pacientus ar akūtām sāpēm, strādājam sestdienās, sniedzam implantēšanas un protezēšanas pakalpojumus, jo mums rūp mūsu pacienti. Mēs esam ieinteresēti uz abpusēji pozitīvu sadarbību ar pacientu ilgtermiņā visās "Ģimenes zobārstniecības" pārstāvniecībās."

"Ģimenes zobārstniecība" ir lielākais zobārstniecību un mutes veselības centru tīkls Vidzemē un sniedz augstvērtīgus un kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus visai ģimenei - sākot no mazuļiem līdz vecāka gada gājuma ģimenes locekļiem. Zobārstniecība nodrošina arī valsts apmaksātos zobārstniecības pakalpojumus bērniem līdz 18 gadu vecumam –zobu higiēnista pakalpojumus, ko valsts apmaksā vienu reizi gadā, bet 7, 11 un 12 gadus vecumā – 2 reizes gadā.

Augstas pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanai "Ģimenes zobārstniecības" komandai piesaistīti vieni no labākajiem zobārstniecības speciālistiem Latvijā, kas ar savu attieksmi un profesionālo pieredzi strādā, lai zobārsta apmeklējums būtu patīkams ikvienam ģimenes loceklim, gūstot pozitīvas emocijas.

Gan mazi, gan lieli pacienti "Ģimenes zobārstniecībā" - Mutes veselības centrā Valkā, Tālavas ielā 7-30, laipni gaidīti katru darba dienu pēc iepriekšēja pieraksta. Pieteikt vizīti var zvanot pa tālruni 64 722 753, 25661157.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)