Banner 980x90

Praktisks dizaina paklājs Jūsu uzņēmumam vai mājai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Allaž tīra grīda un patīkams interjers kalpo gan kā uzņēmuma, gan kā mājokļa vizītkarte. To nodrošināt palīdzēs praktiskie dizaina paklāji komplektā ar regulāru tepiķu maiņas servisu. 

Tīra grīda un glīts interjers
Dizaina paklājs ne tikai pilda ierastās grīdsegas funkcijas, bet arī piešķir telpai gaumīgu akcentu vai lieliski iekļaujas interjerā.  Paklājs ir veidots no neilona šķiedras, tāpēc tam raksturīga augsta izturība un ilgs kalpošanas laiks. Dizaina paklājs spēj efektīvi aizturēt līdz pat 70 % netīrumu. 

Dizaina paklāja priekšrocības:
- klientu un ciemiņu uzmanības piesaistīšana;
- telpu koptēla papildināšana;
- vienmēr tīras grīdas;
- grīdas segumu aizsardzība;
- augsta kvalitāte un izturība.

Paklājs – daudzfunkcionāls risinājums
Kāpēc telpās nepieciešams paklājs? Tas nodrošina ne tikai tīrību un kārtību, bet arī pasargā grīdas segumu no nodiluma. Tas ļauj virsmām saglabāt labu kvalitāti un kalpot daudz ilgāk. Tāpat tepiķis var palīdzēt izvairīties no paslīdēšanas un sasitumu gūšanas. Izturīgos paklājus parasti novieto
- pie ieejas telpās un gaiteņos – tur paklājs spēj savākt netīrumus visefektīvāk;
- starp telpām – tepiķis ērti norobežo un atdala dažādas darba telpas.

Paklāji dažādiem interjeriem un gaumēm
Lai atsvaidzinātu interjeru un padarītu telpu mājīgāku, pietiek ar pavisam nelielām pārmaiņām, kādas var ieviest dizaina paklājs. Šādas grīdsegas plašā izvēlē pieejamas paklāju servisa "Berendsen" piedāvājumā. "Berendsen" klāstā atrodami dažāda stila un izmēru paklāji, tostarp
- rakstaini un svītraini;
- ar teksta apdruku; 
- vienkrāsaini un daudzkrāsaini ar dažādām ilustrācijām, tostarp ziedu motīviem; 
- ar skandināvu dizainam raksturīgo minimālismu u.c. 

Pie "Berendsen" par draudzīgām cenām iespējams pasūtīt arī personalizētus paklājus ar Jūsu uzņēmuma logo, simboliku vai grafiskās identitātes krāsām. Tas piešķirs paklājam un telpai individuālu un pārdomātu izskatu. 

Lai atvieglotu ikdienu, "Berendsen" piedāvā paklāju maiņas servisu. Tas garantē regulāru lietotā paklāja nomaiņu pret jaunu. Savukārt netīrajiem paklājiem tiek nodrošināta kvalitatīva, profesionāla un videi draudzīga tīrīšana.

Atsvaidziniet interjeru un turiet grīdas tīras ar "Berendsen" paklājiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)