Banner 980x90

Oktobrī notiks 3.Valkas novada jauniešu forums

Valka24.lv
Valka24.lv
29.oktobrī notiks 3.Valkas novada jauniešu forums, kura tēma šogad ir līdzdalība, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes Izglītības, kultūras, sporta un jaunatnes nodaļas jaunatnes lietu speciāliste Romina Meļņika.

Foruma galvenais mērķis ir veicināt jauniešu līdzdalības paaugstināšanu, iesaistot viņus dažādos sabiedriskajos procesos, jauniešu centru darbībā, jauniešu politikas veidošanā un diskusijās par sev aktuāliem un interesējošiem jautājumiem.

Forumā aicināti piedalīties novadā dzīvojoši, strādājoši vai ar novadu saistīti jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Pieteikšanās forumam notiks līdz 24.oktobrim, rakstot e-pasta vēstuli uz adresi "jaunatne@valka.lv", norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, dzīvesvietu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)