Banner 980x90

Nākamā gada sākumā Valkas pilsētā augs ūdenssaimniecības tarifi

Valmiera, 29.sept., LETA. No 1.janvāra Valkas pilsētā stāsies spēka jauni ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifi, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Šonedēļ domes deputāti lēma noteikt ūdensapgādes tarifu Valkas pilsētā 0,78 eiro apmērā, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), par kubikmetru, kanalizācijas pakalpojumu cenu 1,22 eiro bez PVN par kubikmetru, bet kompleksās ūdens apgādes un kanalizācijas pakalpojuma cenu noteikt kā divus eiro bez PVN par kubikmetru.

Līdz šim šie pakalpojumu Valkā maksāja attiecīgi 0,5 eiro par kubikmetru ūdensapgādei, 0,67 eiro par kubikmetru kanalizācijai un 1,72 eiro par kubikmetru kompleksajam ūdens apgādes un kanalizācijas pakalpojumam

Pēdējo reizi tarifi ir mainīti 2009.gadā un kopš tā laika ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas ir uzlabotas, tādēļ nepieciešams celt arī pakalpojumu cenas, aģentūrai LETA paskaidroja Valkas novada pašvaldības Grāmatvedības un finanšu nodaļas speciālists Viktors Kaņepe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)