Banner 980x90

Mūsdienīgi telefoni un planšetdatori plašā cenu amplitūdā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Teju ikvienam cilvēkam tagad ir vairākas elektroniskās ierīces, ko var izmanto sērfošanai internetā, darbam ar dokumentiem un komunikācijai. Mobilie telefoni un planšetdatori ir aizvietojuši stacionārās iekārtas un kļuvuši par ikdienas saziņas līdzekļiem. Tā kā datortehnoloģijas attīstās strauji, katru gadu parādās jauni telefonu un planšetdatoru modeļi, kas pilda arvien vairāk funkciju. Izvēlēties labāko un individuālajām prasībām piemērotāko preci var arī interneta veikalos.

Taustiņu telefonu vai tomēr viedtālruni?
Interneta veikalā 1a.lv par izdevīgām cenām vari iegādāties vadošo pasaules zīmolu produktus, kā arī iepazīties ar telefonu un planšetdatoru ekonomiskām alternatīvām. 1a.lv iespējams pasūtīt gan skārienjūtīgos telefonus, gan modeļus ar taustiņu atbalstu: atbīdāmus, atlokāmus un klasiskus. Lai nenāktos pārmaksāt par funkcijām, kuras ikdienā neizmantosi, atlasi preces pēc Tev svarīgiem kritērijiem:
- ekrāna izmēra un izšķirtspējas;
- iebūvētās foto un videokameras;
- operētājsistēmas;
- bezvadu interneta parametriem.

Daudzi telefoni 1a.lv preču klāstā ir aprīkoti ar papildu aizsardzību pret triecieniem, putekļiem un šķidrumiem. Izturīgam un funkcionālam viedtālrunim nav obligāti jābūt dārgam, jo 1a.lv piedāvājumā ir arī budžeta viedtālruņu modeļi no ārzemes un pašmāju ražotājiem. Savukārt tie, kuri izmanto mobilos telefonus tikai zvaniem un īsziņu sūtīšanai, atradīs 1a.lv plašu vienkāršu telefonu piedāvājumu.

Planšetdatori darbam un izklaidei
Ja Tev ir svarīgi vienmēr būt tiešsaistē, bet nevēlies katru dienu pārnēsāt  smagnējus portatīvo datorus, ideāla izvēle ir planšetdators. Tā izmēri ir piemēroti pat nelielām rokassomiņām, bet funkcijas ir gandrīz tikpat iespaidīgas kā portatīvajiem datoriem. 1a.lv piedāvājumā meklē planšetdatorus ar
- jaudīgiem procesoriem, kas ļauj vienlaikus izmantot vairākas aplikācijas;
- iOS, Android vai Microsoft Windows operētājsistēmām;
- papildu funkcijām, piemēram, pieslēdzamo klaviatūru un augstas precizitātes digitālo pildspalvu.

1a.lv varēsi atlasīt preces gan pēc cenas un ražotāja, gan pēc tehniskajām detaļām: kameras izšķirtspējas, procesora rādītājiem, iebūvētās atmiņas un tīklu atbalstiem. Piedāvājumā ir vienkārši modeļi un jaudīgi, tehniski sarežģīti planšetdatori, ko novērtēs uzņēmēji un radošo profesiju pārstāvji.

1a.lv preču klāstā ir ne tikai telefoni un planšetdatori, bet arī noderīgi aksesuāri. Visdažādākie apvalki, vāciņi un ekrāna aizsargi paildzina ierīces kalpošanas laiku un piešķir standarta modelim individuālu izskatu. Ienāc 1a.lv, lai iepazītos ar piedāvājumu un uzzinātu par pasūtīšanas noteikumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)