Banner 980x90

Konferenču zāles noma ir svarīgs pasākuma organizēšanas aspekts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Organizējot viesības, konferenci vai kādu citu pasākumu, Jums ir jābūt pārliecinātam, ka viss noritēs kā plānots. Tieši tāpēc konferenču zāles noma ir svarīgs aspekts, lai Jūs spētu justies droši. Šo pārliecinātības sajūtu Jums var sniegt jomas profesionāļi, un ir vairāki faktori, kas jāņem vērā, lai tādu atrastu.

Seši faktori, kas jāņem vērā, izvēloties konferences norises vietu
- Naktsmītnes: ja izvēlēta konferenču zāles noma viesnīcā, nepieciešamības gadījumā viesiem tiks nodrošinātas arī naktsmītnes.
- Piemērotība: apsveriet, vai izvēlētā norises vieta ir piemērota Jūsu rīkotajam pasākumam – vietai, telpām un iekārtojumam pasākuma tematika ir jāpapildina.
- Izmaksas: noskaidrojiet, kas ietilpst nomas cenā – vai tā ir tikai telpa, vai arī aprīkojums, uzkodas un atspirdzinājumi.
- Darbinieki: apdomājiet, kāda palīdzība pasākuma gaitā Jums būs nepieciešama un noskaidrojiet, vai to nodrošina norises vieta vai tā Jums jāmeklē pašam.
- Iekārtas un tehniskais nodrošinājums: pārliecinieties, ka telpā būs visas Jums nepieciešamās iekārtas, piemēram, projektors, mikrofons, skaņu iekārtas, iespēja uzlādēt mobilās ierīces, iespēja izmantot bezvadu internetu utml..
- Ēdieni un dzērieni: ja vēlaties viesus cienāt arī ar kafiju, tēju un uzkodām, noskaidrojiet, cik šī opcija izmaksā. Ja kafijas galds netiek piedāvāts, uzziniet, vai ir iespējams izmantot citus ēdināšanas pakalpojumus.

Konferenču zāles noma viesnīcā "Baltvilla" ir profesionāla izvēle
"Baltvilla" ir četrzvaigžņu viesnīca, kā arī SPA centrs Baltezera krastā. Viesnīcā varat atpūsties un relaksēties, baudīt debešķīgu maltīti un ainavu, kā arī organizēt konferences un citus korporatīvos vai privātos pasākumus. 

Viesnīcā ir piecas gaišas konferenču telpas, kas piemērotas dažādu pasākumu organizēšanai:
- Zaļajā semināru telpā varat sapulcēt līdz pat 100 cilvēkiem;
- Oranžajā zālē pietiks vietas pasākumiem līdz 30 cilvēkiem;
- Dzeltenajā zālē var uzņemt līdz 25 viesu;
- Biznesa luksus noderēs biznesa sarunām 10 cilvēku lokā;
- Prezidenta apartamenti piemēroti viesībām ar 14 viesiem.

Organizēto pasākumu Jūs varat padarīt unikālu, izmantojot viesnīcas piedāvātās aktīvās atpūtas iespējas pārtraukumiem. Nūjošana, vingrošana vai masāžas dos viesiem papildus enerģijas lādiņu, un Jūs varēsiet būt pārliecināts, ka pasākums ir izdevies!

Ja savu pasākumu vēlaties organizēt skaistā vietā ar profesionālu, bet gaišu atmosfēru, tad izvēlieties četrzvaigžņu viesnīcas "Baltvilla" konferenču telpas, kas ir pielāgojamas Jūsu vajadzībām. Ienāciet baltvilla.lv, lai iepazītos ar konferenču zāļu piedāvājumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)