Banner 980x90

Kārķos norisināsies izkapts pļaušanas un spēka sacīkstes

Rīga, 19.jūn., LETA. Līgo svētku priekšvakarā, 22.jūnijā, Valkas novada Kārķos norisināsies izkapts pļaušanas sacīkstes un spēka sacīkstes, liecina informācija Valkas novada mājaslapā.

No plkst.16 pie Eko klases notiks izkapts pļaušanas sacensības, kur dalībniekiem būs noteiktā laikā - sievām trīs minūtēs un vīriem piecās minūtēs - jācenšas nopļaut pēc iespējas vairāk zāles, kuru pēc tam liks paunā un nosvērs, tādējādi noskaidrojot labākās pļāvējas un pļāvējus.

Pēc pļaušanas sacensībām turpat norisināsies spēka sacīkstes, kurās noskaidros stiprāko sievu un stiprāko vīru. Šogad dalībnieki sacentīsies nūjas pārvilkšanā, jeb masrestlingā, kur divi sportisti apsēžas viens pret otru, ar kāju pēdām atbalstās pret atbalsta dēli, un pēc tiesneša komandas cenšas pārvilkt pretinieku savā pusē vai izraut no viņa rokām nūju.

Pieteikšanas sacensībām notiks uz vietas sacensību dienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)