Banner 980x90

Jaunieši no Valkas Bekingemas pilī saņems apbalvojumus

Edinburgas hercoga starptautiskā jauniešu pašaudzināšanas programma "Award" ir individuāls izaicinājums, kurš paredz to, ka jaunietim, kas vēlas saņemt bronzas, sudraba vai zelta "The Duke of Edinburgh’s International Award" (Starptautisko Edinburgas hercoga apbalvojumu), ir jāizvirza un jāsasniedz četri mērķi. Šajā programmā iesaistījušies arī jaunieši no Valkas. 

Kā pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā, Valkā dzīvojošie jaunieši Signe Zalužinska un Mairis Lukovskis uzdrīkstējās uzsākt un izstrādāt individuālu bronzas līmeņa izaugsmes programmu 2010.gadā. No tā laika abi par par nozīmīgu darbu sevis pilnveidē jau ir saņēmuši ne tikai bronzas, bet arī sudraba līmeņa programmas "Award" apbalvojumu. 2015.gadā abi valcēnieši sasniedza visus piecus zelta līmenī izvirzītos mērķus.

Laikā, kad tiek svinēta programmas "Award 60". gadadiena, "The Duke of Edinburgh’s International Award Foundation" (Starptautiskais Award fonds) organizē īpašu apbalvošanas pasākumu, kas notiks šī gada 16.maijā Bekingemas pilī, Londonā, Lielbritānijā. Iespēja piedalīties šajā apbalvošanas pasākumā un pašiem saņemt zelta līmeņa Starptautisko Edinburgas hercoga apbalvojumu no Lielbritānijas karaliskās ģimenes pārstāvja ir dota kopumā tikai 15 programmas "Award Eiropas", Vidusjūras un Arābu reģiona valstu dalībniekiem.

Šī gada februārī, pēc nacionālās un starptautiskās atlases kārtas, Signe Zalužinska un Mairis Lukovskis saņēma ziņu par to, ka viņi ir to 15 jauniešu vidū, kuri tiek aicināti saņemt savus zelta līmeņa prorgammas "Award" apbalvojumus Bekingemas pilī.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)