Banner 980x90

Glābēji trešdien saņēmuši divus izsaukumus no cilvēkiem, kuri apmaldījušies mežā

Rīga, 11.jūl., LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) trešdien saņēmis divus izsaukumus no cilvēkiem, kuri apmaldījušies mežā.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Inga Palkavniece, plkst.13.15 tika saņemts izsaukums uz Strenču novadu, kur cilvēks bija apmaldījies mežā sēņojot. Izmantojot ugunsdzēsības automašīnas skaņas signālu un saziņu pa mobilo tālruni, sēņotājam tika norādīts pareizais virziens izkļūšanai no meža.

Savukārt plkst.17.19 tika saņemts izsaukums uz Mālpils novadu, kur pieci cilvēki bija apmaldījušies purvā ogojot. Šajā gadījumā viņiem izkļūt no purva palīdzēja radinieks.

Lai došanās mežā nebeigtos ar apmaldīšanos, pamatīgu izbīli vai pat veselības un dzīvības apdraudējumu, iedzīvotāji tiek aicināti neaizmirst par drošību un iepazīties ar VUGD apkopotajiem ieteikumiem pirms došanās mežā dienesta interneta mājaslapas sadaļā "Drošības padomi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)