Banner 980x90

Bērnus un jauniešus aicina piedalīties literārajā konkursā "Doma izgaismo vārdu"

Rīga, 3.okt., LETA. Valkas novada literārā apvienība sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu un Valkas novada domi jau ceturto gadu bērniem un jauniešiem rīko literāro konkursu "Doma izgaismo vārdu", aģentūru LETA informēja Valkas novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere-Kvēpa.

Konkursa mērķis ir radīt bērniem un jauniešiem dziļāku interesi par Latvijas literātiem un literatūru, atklāt jaunus talantus, veicināt radošās domas attīstību un rosināt vēlēšanos un dot iespēju izpausties literārajās aktivitātēs.

Konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no visas Latvijas vecumā no desmit līdz 18 gadiem. Darbus konkursā var iesniegt līdz 7.decembrim.

Konkursā autoram jāiesūta dzejas kopa vai prozas darbs elektroniski uz e-pastu "literara.apvieniba@valka.lv", norādot iesūtītāja vārdu, uzvārdu, personas koda pirmo daļu, adresi, telefona numuru un e-pastu.

Konkursa darbi tiks vērtēti aizklāti, neatklājot vērtētājiem autoru vārdus. Apbalvošanas pasākums notiks nākamā gada janvārī Valkas kultūras namā. Godalgotie darbi tiks publicēti interneta žurnālā "Satori".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)