Banner 980x90

"Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība" Valkā atvērs konsultatīvo kabinetu

Ar šī gada decembrai SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība" Valkā atvērs konsultatīvo kabinetu, kurā pieaugušajiem un bērniem būs iespējams saņemt valsts apmaksātus otolaringologa pakalpojumus.
Kā pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere, pacientiem tiks nodrošinātas sertificēta otolaringologa Andra Tjunīša konsultācijas un palīdzība.

Kabinets izveidots pēc Valkas novada domes lūguma, ņemot vērā ārstu-speciālistu trūkumu novadā un reģionā.

"Šis ir ļoti nozīmīgs notikums, jo problēmas ar ausu, kakla un deguna ārsta pieejamību ir ilgstošas un tagad šis jautājums tiks atrisināts", stāsta pašvaldības vadītājs Vents Armands Krauklis. "Būtībā šī ir pirmā bezdelīga domes centieniem padarīt pieejamākus veselības pakalpojumus un pieejamākus speciālistus".

Pateicoties Nacionālā veselības dienesta Vidzemes nodaļas atbalstam, otolaringologa pakalpojumi pacientiem būs pieejami kā valsts apmaksāti veselības aprūpes pakalpojumi, gan maksas pakalpojumi.

"Mēs skatīsimies, cik pieprasīts ir šis pakalpojums. Ir jau ievadītas sarunas par to, ka varētu braukt arī citi speciālisti, kuri Valkā vai nu nav pieejami, vai ir pieejami nepietiekamā apjomā", atklāja pašvaldības vadītājs. "Tajā pašā laikā mēs turpināsim sadarbību arī ar Vidzemes slimnīcu - arī tur ir pozitīvas izmaiņas sadarbības jomā, jo ne mums, ne iedzīvotājiem nav noteicošais, kurš sniedz šo pakalpojumu, mums ir svarīgi, ka šie medicīnas pakalpojumi būtu uz vietas, lai tie būtu kvalitatīvi un lai mūsu iedzīvotājiem nebūtu jātērē liela nauda un laiks, meklējot tos citās pilsētās".

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības konsultatīvais kabinets atradīsies Tālavas ielā 7-30, Valkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)