Banner 980x90

Atklās Kārķu multifuncionālo centru

Valmiera, 4.apr., LETA. Šodien plkst.15 Kārķu sporta namā atklās multifunkcionālo centru, aģentūru LETA informēja projekta vadītājs Toms Simtiņš.

Pasākuma laikā varēs iepazīties ar trenažieru aprīkotajām telpām, izbūvēto virtuvi nometņu un pasākumu vajadzībām, kā arī sporta precēm, kas iegādātas projekta ietvaros.

Projekts tika īstenots ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu. To apstiprināšanai ir virzīja biedrība "No Salacas līdz Rūjai".

Projekta mērķis ir sekmēt iedzīvotāju izvēli, kā dzīves un darba vietu izvēlēties laukus, pilnveidojot sporta, atpūtas infrastruktūru un nodrošinot kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanas iespējas visām iedzīvotāju vecuma grupām.

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 10 002 eiro, tai skaitā ELFLA finansējums ir 9002 eiro jeb 90% no attiecināmajām izmaksām un Valkas novada domes līdzfinansējums ir 1000 eiro jeb 10% no attiecināmajām izmaksām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)