Banner 980x90

Amatierteātri pulcēsies uz Valkas novada amatierteātru dienu

Valmiera, 9.okt., LETA. 4.novembrī Valkas pilsētas kultūras namā un Valkas pagasta Saieta namā "Lugažu muiža" notiks Valkas novada amatierteātru diena, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāve Līga Lāne.

Latvijas amatierteātru iestudējumu skati "Gada izrāde" organizē Latvijas Nacionālas kultūras centrs, lai veicinātu amatierteātru darbību un izaugsmi, kā arī - lai noskaidrotu aizvadītās sezonas amatierteārtu iestudējumu kvalitāti.

Amatierteātrus vērtēs mākslas zinātņu doktore, teātra zinātniece Līga Ulberte un Latvijas Nacionālā kultūras centra amatierteātru mākslas eksperte Dace Vilne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)